Mire se vini ne website!

Botime te tjera

Viktor Canosinaj është gjithashtu autor i tre librave me përralla e tregime dhe i studimit “Nga Liza te Harri Poteri”, studim kushtuar letërsisë për fëmijë. Ai ka përkthyer nga anglishtja dheitalishtja letërsi për fëmijë dhe të rritur. Ndërsa për fëmijë e të rinj ka përshtatur romanin “Don Kishoti i Mançës”.

 

Viktor Canosinaj is also author of three boks with tales and short stories and a study on children’s literature entitled From Alice to Harry Potter. He has prepeared an abridged version for children and young adults of the famous novel Don Quixote. He has also translated literature for children and adults from Italian and English.


© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode