Mire se vini ne website!

“Qeni milioner”

“Qeni milioner”

 

 (Për moshën 9- 12 vjeç)

 

 - Roman i zhanrit të fantazisë. U botua në vitin 2002. Falë njohjes me një zonjë të pasur, jeta e një qeni rruge ndryshon. Atë e merr zonja në shtëpinë e saj dhe miqësohen aq shumë, saqë, pas vdekjes, zonja i lë qenit trashëgim gjysmën e pasurisë së saj. Kjo gjë tërbon nipërit dhe mbesat e saj, që vendosin ta heqin qafe qenin.

 

“The dog that became millionaire”

 

(a fantasy novel for the age 9- 12)

 

- An old rich lady met one day a street dog and decided to take him home. They live together for some years and after the death of the lady the dog learns that her wealth belongs to him. The nephews and the nieces of the old lady enraged with the decision of her decided to eliminate the dog and his family. In this conditions the dog understands what the many is and what the men are.

© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode