Mire se vini ne website!

 

“Katër yje në qytet”

 

 - U botua në vitin 1989 dhe u prit shumë mirë nga lexuesi. Fitoi çmim kombëtar dhe tirazhi prej 8000 kopjesh u shit brenda dy muajve. Romani është një parodi e metodës së Realizmit Socialist në letërsi dhe e sistemit socialist në përgjithësi. Autori e ka ripunuar këtë roman në vitet 2000 në mënyrë të pjesshme.

 

“Four stars in the city”

 

 – Was published in 1989, sold in 8000 copies within to months and won a nacional literary prize. The book is a parody of Socialist Realism way of writing literature under the rules of communist party line and the socialist system in general which in the late ’80 was in a total decline. The author has rewritten partly this book in 2006.

 

 

 

 

© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode