Mire se vini ne website!

“Lufta në udhëkryq”

“Lufta në udhëkryq”

 

- U botua në vitin 2000. Në qendër të romanit është Lufta Italo-Greke e vitit 1940, e cila, për

ironi të fatit të shqiptarëve, zhvillohet në tokën e tyre. Shqiptarët bëhen viktima të dykahshme, sepse asnjëri prej pushtuesve nuk e kuptonte dot me kë anë ishin ata. Romani jep një këndvështrim krejt të ri të luftës dhe të qëndrimit të shqiptarëve

ndaj saj.

 

“The war in the crossway”

 

– Was published in 2000. The novel if focused to the Italian-Greek war of 1940 which ironically took place in Albanian territory and the Albanian population suffered a lot of it. The peasants of an Albanian village became victims of double revenge of Italians and Greeks

because they have not declared openly their approach toward the war. The novel is written in a completely new and original point of view.

© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode