Mire se vini ne website!

“Thesari”

 “Thesari”          

 

(Për moshën 10-14 vjeç) -

 

Roman i llojit të fantazisë. U botua në vitin 2007. Një grup miqsh që jetojnë nën det gjejnë një ditë një thesar që i përkiste një princeshe që do të martohej pas marrjes së tij. Pasi mposhtin tundimin e përvetësimit të thesarit, miqtë vendosin t’ia çojnë atë princeshës dhe gjatë rrugës kalojnë një sërë aventurash ku zbulohet karakteri i tyre.

 

“The treasury”

 

(a fantasy and aventure novel with color illustrations for the age 10-14)

 

- Five friends living in the underwater world of a bay one day, after a terrible storm, find in the bottom of the sea a sank sheep and a big treasure in golden coins. The destination of the treasury was a young princess living far away who was waiting for it because she intended to get married. The friends decided to divided the many between them but when they find a letter for the princess written by his father they change mind and take a very boble decision: to send the treasury to the princess. During their trip they face very difficulties and dangerous situations.

 

© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode