Mire se vini ne website!

“Në rrugë”

“Në rrugë”

 

(Për moshën 10-14 vjeç)

 

- U botua në vitin 1998. Është një lloj vazhdimi i romanit “Ata kërkonin lumturinë” dhe trajton pak a shumë të njëjtat probleme, por kësaj here në Greqi, ku njëri nga heronjtë kryesorë të librit “Ata kërkonin lumturinë” shkon për të gjetur nënën e tij, e cila ka rënë viktimë e një krimineli dhe trafikanti droge.

 

“On the way”

 

 (a social problem-orientednovel for the age 10-14)

 

- Was publishedin 1999 and in some way is a continuation of the Seeking happiness. Spartak one of the main characters of the novel Seeking happiness decides to find his mother who is living in Greece after a forced marriage with an unknown person who results a criminal and drug-dealer. After a long and dangerous odyssey through the cities of the Greece Spartak reach the place where his mother is staying like a prisoner.

© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode