Mire se vini ne website!

“Të gjithë tulipanët e botës”

“Të gjithë tulipanët e botës”

 

(Për moshën 14-18 vjeç)

 

- Roman i llojit të problemeve sociale. U botua në vitin 2000. Trajton dashurinë e parë të dy adoleshentëve, një gjimnazisteje dhe një nxënësi të Liceut Artistik, i cili studion për piano, dashuri që ndjek një linjë të vështirë për shkak të futjes në mes të dy të dashuruarve të një vazje tjetër. Romani pasqyron problemet e adoleshentëve të ditëve tona dhe raportet e tyre me prindërit.

 

“All the tulips of the world”

 

(romance novel for the age 14-19)

 

 - Published in 2002. A young pianist experienced his first love in a turbulent way without understanding at first that is huge diference between sex and romantic love. His relationship with a coaetan girl passes through a hard period. Another girl enters between them in a impudently way trying to conquer the boyfriend of her classmate. After a period of falling apart the pianist and his girlfriend decide to put in prove again their love.

© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode