Mire se vini ne website!

“Ikja e pëllumbave”

“Ikja e pëllumbave”

 

(Për moshën10-14 vjeç)

 

 – Roman i llojit të problemeve shoqërore. U botua më 1999 dhe trajton ngjarjet e vitit 1997, kur në Shqipëri ra shteti për shkak të trazirave të firmave piramidale dhe pas grabitjes së armëve nëpër depot e ushtrisë, ndodhën shumë ngjarje të dhimbshme. Pati shumë të plagosur dhe viktima, mes tyre edhe fëmijë. Në libër pasqyrohet përjetimi që u bëjnë fëmijët atyre ngjarjeve.

 

“Migration of the pigeons”

 

(a social problem-oriented novel for the age 10- 14)

 

 - Was published in 1999. During the 1997 collapse of the pyramid schemes and the turmoil that followed the situation in Albania went out of control and people started looting the military arm stores. Weapons of all sorts ended also in the hands of children. Many of them died or wounded and remained crippled. A group of children in Tirana is also victim of violence and irresponsibility of the grown-ups.

 

© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode