Mire se vini ne website!

“Zemra në pëllëmbë të dorës”

“Zemra në pëllëmbë të dorës”

(Për moshën 12-16 vjeç)

 

- Roman i llojit me probleme shoqërore. U botua në vitin 2004. Trajton fatin e fëmijëve jetimë në ditët tona dhe problemet e tyre. Në qendër janë dy fëmijë, motër e vëlla, të cilët dërgohen në jetimore nga xhaxhai i tyre, ndërkohë që babai u ka vdekur dhe nënën e tyre e kanë të shtruar në një spital psikiatrik. Xhaxhai synon të marrë shtëpinë e dy jetimëve, synim të cilit

ia arrin përkohësisht. Pasqyrohet sesi rrjedh jeta në jetimore ku dërgohen fëmijët.

 

“Openhearted people”

 

(a social problem oriented novel for the age 10-14)

 

- Was published in 2004. Two children, brother and sister, whose father is dead and mother recovered in a psychiatric hospital, are victims of the fate and the frauds that their uncle and his wife carried to sent them in a public orphanage and reclaim with ilegal means the house where the children were living. Brother and sister are faced with a harsh reality in the orphanage and the boy fights for his rights together with his friends. They are openheartedly supported by their classmates who are living outside the orphanage.

 

© 2010 All rights reserved.

Create a website for freeWebnode